Accoje

Accoje is een natuurlijk huidverzorgingsmerk, geïnspireerd door het ongerepte Koreaanse eiland Jeju. Alle Accoje producten worden gemaakt op het eiland en hebben het strenge Jeju Cosmetics certificaat. Ze bevatten allemaal vulkanisch Jeju rotswater, gefilterd door honderden meters rotslagen en rijk aan mineralen en het exclusieve Accoje complex van plantenextracten (postelein, Ecklonia cava, fruitcactus en aloe vera), dat de huid verzacht en hydrateert. Het Aqua gamma is verrijkt met rammenas, een ware vochtmagneet. Het Anti-Aging gamma werkt met een antioxidanten complex van lokale algen (Ecklonia cava, Undaria pinnatifida, Sargassum fusiforme, Sargassum fulvellum, Codium fragile) en peptiden. Accoje bottelde het beste van het eiland in luxueuze, parfumvrije texturen, verpakt in prachtig design met een deksel geïnspireerd door de vorm van het eiland.

#natuurlijkecosmetica #jejucosmeticscertificaat #design #cleanbeauty #premium #parfumvrij #vegan

Keep Cool

Keep Cool is meer dan een leuke slogan op mooie verpakkingen, het is ook een concept. Alle Keep Cool producten bevatten een verkoelend complex van 3 natuurlijke ingrediënten uit de traditionele Koreaanse geneeskunde. Glidkruid (Scutellaria Baicalensis), kamperfoelie (Lonicerea Flos) en Forsynthia fruit houden de huid fris en gezond, zodat droogte en ontstekingen geen kans krijgen.

#vochtarm #vermoeidehuid #gevoeligehuid #verfrissend #vegan

May Coop

Esdoornsap is een bron van voedingsstoffen, antioxidanten en hydratatie. Doordat de moleculen kleiner zijn dan water, kunnen ze diep in de huid doordringen. Luxemerk May Coop gebruikte het als basis van zijn huidverzorgingslijn, genoemd naar de maand waarop het sap het meest geconcentreerd is (mei). De fantastische texturen en gesofisticeerde geuren geven je het luxegevoel van premium producten, die je verzorgingsroutine in me-time veranderen.

#esdoornsap #antioxidanten #hydratatie #voeding #luxe

Skinmiso

Miso betekent ‘lachen’ in het Koreaans en staat voor een blije huid, die je krijgt door Skinmiso te gebruiken. Skinmiso is gespecialiseerd in zuivere poriën en focust op exfoliatie en het absorberen van talg. Zo krijg je minder snel last van onzuiverheden en worden je poriën fijner.

#skinmiso #acne #verstopteporien #groteporien #postacne

So Natural

So Natural is een Zuid Koreaans merk met een natuurlijke filosofie. Ze werken met natuurlijke, veilige ingrediënten die de werking van de huid versterken en ondersteunen, zodat die optimaal kan functioneren en zichzelf beschermen. De producten bevatten natuurlijke ingrediënten met Ecocert label en een minimum aan additieven.

#sonatural #cleanbeauty #huidversterkend #vegan

Yadah

Yadah betekent ‘wijsheid’ in Hebreeuws, een knipoog naar de ‘slimme’ formules met zachte, natuurlijke ingrediënten. CEO Anna Kang zocht milde verzorgingsproducten om de acné van haar kind te behandelen. Maar ze vond geen producten met ingrediënten die veilig en zacht genoeg zijn voor de gevoelige huid. Zo begon het verhaal van Yadah in 2009. Aanvankelijk als een webshop, tegenwoordig met winkels in 12 landen. Alle Yadah producten bevatten hydraterend en ontstekingswerend vijgcactusextract. Yadah gebruikt enkel biologische ingrediënten met een Ecocert-label. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfum of bewaarmiddelen. Yadah is het summum van K beauty, met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding en speelse verpakkingen.

#yadah #ecocert #cleanbeauty #hydratatie #vegan