Skip to main content

Op zoek naar tips voor een geslaagde Valentijn? Een Japanse studie leverde het wetenschappelijk bewijs dat een stralende huid je aantrekkelijker maakt. De mate waarin je huid het licht weerspiegelt zou immers een teken van gezondheid zijn. BE-OO-KAY heeft alvast alles in huis om je huid klaar te stomen voor Valentijn!

1. Reinig je huid grondig maar mild:

Een huid kan maar stralen als ze goed gereinigd is.
Onze tip: De pH Balancing Cleanser Jeju Botanical van The Lotus is sulfaatvrij en reinigt diepgaand zonder te irriteren.

2.Exfolieer regelmatig voor een zachte, gladde huid 

Een gladde huid weerspiegelt het licht maximaal en straalt.
Onze tip: Het Red Peel Tingle Serum van So Natural exfolieert je huid in alle zachtheid.

3. Extra hulp voor een egale huid

Een vlekkeloze huid straalt meer. Producten met verhelderende ingrediënten die extra hydratatie geven helpen je daar een handje bij.
Onze tips:
-Voeg de Cosmetea Rosebud Tea Moisture Brightening Toner of Essence toe aan je reinigingsroutine.
-Het Brightening Serum van The Lotus helpt vlekjes te vervagen en de huid te egaliseren.

4. Intense hydratatie voor een zachte, frisse huid

Een goed gehydrateerde huid ziet er frisser en voller uit en voelt zachter aan. Hydratatie kun je in verschillende fases toevoegen, bijvoorbeeld als toner, essence en uiteraard in je verzorgingscrème.

Onze tips:
Cosmetea Puer Tea Vital Moisture Toner 150 ml
Cosmetea Black Tea Radiance Enriched Essence 30 ml
Cosmetea Black Tea Radiance Enriched Cream pot 50 ml

 

Valentijn is ook het perfecte moment om te tonen dat je iemand graag hebt. Bij BE-OO-KAY hebben we de leukste cadeautjes voor jouw Valentijn, voor elk budget.

Voor haar:
Sheetmasks van May Coop :10 minuten me-time om je huid een anti-aging boost te geven.
Accoje Anti-Aging Wrinkle Corrector is het geheime wapen van iedereen die zich stoort aan de lijntjes op het voorhoofd, rond de ogen en de mond. De romige crèmetextuur vult alle lijntjes onmiddellijk optisch op. Op lange termijn zorgt een anti-aging complex van algen en peptiden voor een stevigere, elastischere huid.
-Het neusje van de zalm? Dat is May Coop’s Raw Activator Lifting Serum! Deze multitasker hydrateert, voedt, verzacht, verheldert, verstevigt én beschermt hij de huid tegen vroegtijdige huidveroudering.

Voor hem:
-Heeft hij een hekel aan plakkerige crèmes? Probeer dan een essence waarvan de waterige geltextuur vlot aanbrengt en snel wordt opgenomen. De Cosmetea Mint Tea Pore Tightening Essence bevat verfrissend pepermunttheewater, zuiverend zoethoutextract om de poriën te verfijnen en antioxidanten die beschermen tegen huidveroudering.
-Stoort hij zich aan zijn glimmende huid, met puistjes en lijntjes? Dan is de Skinmiso Pore Zero Night Cream iets voor hem. Deze geurloze gelcrème heeft een luchtige textuur die snel intrekt zonder een spoor na te laten. Tijdens de nacht hydrateert hij de huid, kalmeert irritaties, verfijnt hij de poriën, vervaagt sporen van acné, lijntjes en rimpeltjes.
-Nood aan iets meer verzorging tijdens de koude wintermaanden? De smeltende crèmetextuur van de Beaudiani moisturiser geeft een drogere huid onmiddellijk comfort en dringt snel in.

Lees ook ‘producten om te delen’….

BE OO KAY nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwigheden, wedstrijden en tips & tricks? Schrijf je dan in op onze newsletter en ontvang een gratis verzorgingsmasker bij je eerste bestelling!