Skip to main content

Verzending en levering bij Be-oo-Kay

 

Je kan je bestelling gratis afhalen bij BE-OO-KAY. Hiervoor dien je een afspraak te maken per mail (info@be-oo-kay.be of per telefoon +32 493 48 14 33)

  • Verzendingen worden 2x per week verwerkt van zodra de betaling binnen is: op dinsdag en op donderdag (met uitzondering van wettelijke feestdagen en brugdagen)
  • Een bestelling geplaatst tussen vrijdag tem maandag wordt vanaf dinsdag verzonden; een bestelling geplaatst tussen maandag tem donderdag voormiddag wordt ten laatste donderdag verzonden.

Tarieven verzending

Voor België:

Handling en verzendkosten per bestelling = € 7,50
Gratis handling verzending vanaf € 65

Voor Nederland:

Handling en verzendkosten per bestelling = € 9,50
Gratis handling en verzending vanaf € 85

  • Bestellingen worden verzonden met Bpost op een adres door jou opgegeven, (woon of werkadres) op een Bpost afhaalpunt of in een Bpost pakjesautomaat.
  • Be-oo-Kay wordt niet geacht verantwoordelijk te zijn voor de gevolgen van de mededeling van onjuiste adresgegevens.
  • Indien het opgegeven leveringsadres niet correct of onvolledig is en de producten opnieuw verzonden dienen te worden, zullen hiervoor extra kosten in rekening gebracht worden.

Gelieve er rekening mee te houden dat de levering een 2-3 dagen in beslag kan nemen, afhankelijk van het verdelingsbeleid van BPost.

Wanneer één van de producten die je besteld hebt niet op voorraad zou zijn word je per mail gecontacteerd om de leveringsvoorwaarden te bevestigen.

BE-OO-KAY BV
Kemzekestraat 7
9170 SINT GILLIS WAAS
Belgium
info@be-oo-kay.be – service@be-oo-kay.be
+32 493 48 14 33

BE OO KAY nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwigheden, wedstrijden en tips & tricks? Schrijf je dan in op onze newsletter en ontvang een gratis verzorgingsmasker bij je eerste bestelling!