Skip to main content

Leveringen bij Be-oo-Kay

Verzendingen worden 2x per week verwerkt van zodra de betaling binnen is: op maandag en op vrijdag (met uitzondering van wettelijke feestdagen en brugdagen).

Een bestelling geplaatst tussen vrijdag tem zondag wordt vanaf maandag verzonden; een bestelling geplaatst tussen maandag tem donderdag wordt ten laatste vrijdag verzonden.

Tarieven verzending

Voor België:

  • Handling en verzendkosten per bestelling = € 7.50
  • Gratis handling verzending vanaf € 65

Voor Nederland:

  • Handling en verzendkosten per bestelling = € 9.50
  • Gratis handling en verzending vanaf € 85

Bestellingen worden verzonden met Bpost op een adres door u opgegeven, (woon of werkadres) op een Bpost afhaalpunt of in een Bpost pakjesautomaat.

Gelieve er rekening mee te houden dat de levering een 2-3 dagen in beslag kan nemen, afhankelijk van het verdelingsbeleid van BPost.

Wanneer één van de producten die U besteld hebt niet op voorraad zou zijn wordt U per mail gecontacteerd om de leveringsvoorwaarden te bevestigen.

Voor alle details ivm leveringen, herroepingsrecht, garantie en conformiteit, klachtenregeling, overmacht en beperking van aansprakelijkheid verwijzen wij naar onze algemene verkoopsvoorwaarden die u op onze website kan terugvinden.

Be-oo-Kay BV
Kemzekestraat 7
9170 SINT GILLIS WAAS
Belgium
info@be-oo-kay.beservice@be-oo-kay.be
+32 493 48 14 33

BE OO KAY nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwigheden, wedstrijden en tips & tricks? Schrijf je dan in op onze newsletter en ontvang een gratis verzorgingsmasker bij je eerste bestelling!