Skip to main content
De persoon achter BE-OO-KAY

Helen Willems

Bijna heel mijn leven staat in het teken van cosmetica. Zo’n 40 jaar geleden ontdekte ik hoe belangrijk het is om je huid te verzorgen. Mijn moeder gaf me mijn eerste huidverzorgingsproducten: een reinigende tonic en een verzorgend fluïde die ik elke ochtend en avond gedisciplineerd gebruikte. Zo’n 10 jaar later ging ik aan de slag als Marketeer voor een internationaal cosmeticaconcern. Ik werkte mee aan de ontwikkeling van producten, van concept tot lancering. In België, Luxemburg en later ook in Frankrijk. Andere afdelingen en landen volgden.

Helen Willems

Meer dan een kwart eeuw later worden de zaadjes gepland voor deze webshop.

In opdracht van een Belgische cosmetica retailer bezoek ik Zuid-Korea, het mekka van de beautytrends en ’s werelds meest gesofisticeerde cosmeticamarkt. Ik ontdek er ongelooflijke producten met natuurlijke ingrediënten, aangename texturen en prachtige verpakkingen. Op een professionele beautybeurs in Hong Kong ontmoet ik kleinere, interessante Zuid-Koreaanse cosmeticabedrijven. Mijn bezoek blijft nazinderen en smaakt naar meer. Ik bezoek nog meer beurzen, op zoek naar interessante concepten met een goed verhaal, natuurlijke ingrediënten, aangename texturen en mooie, duurzame verpakkingen. Voor de uiteindelijke selectie doe ik beroep op experts: een ervaren beautyjournaliste testte alle producten en een huiddeskundige screende de website.

Bekijk onze producten

Ik hoop dat je aan je aankopen evenveel plezier zal beleven als ik had tijdens mijn zoektocht.

We starten met een beperkt assortiment van 44 producten, alles uit Zuid-Korea. Dat breiden we regelmatig uit met nieuwe ontdekkingen, ook uit andere Aziatische landen.

Zeker zijn van wat je koopt bij BE-OO-KAY

  • Al onze producten zijn ‘cruelty free’, dwz dat zij niet op dieren getest zijn.
  • Veel producten zijn vegan
  • Verschillende producten bevatten biologische ingrediënten met het Ecocert label
  • Veilige producten met een aangename textuur en efficiënte ingrediënten
  • Alle producten worden getest en gescreend door een ervaren beauty journaliste
  • De website werd gescreend door een huiddeskundige
  • ALLE producten hebben een CPNP (Cosmetic Products Notification Portal) certificaat, dwz dat ze voldoen aan alle voorschriften van Verordening (EG) nr. 1223/2009 betreffende cosmetische producten

Het merk BE-OO-KAY

Met de originele verrassende producten wil BE-OO-KAY zijn klanten zich goed laten voelen in hun vel.

BE OO KAY nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwigheden, wedstrijden en tips & tricks? Schrijf je dan in op onze newsletter en ontvang een gratis verzorgingsmasker bij je eerste bestelling!