Cosmetea

Toont alle 12 resultaten

Cosmetea is een verzorgingsmerk dat zich laat inspireren door de Aziatische theecultuur. Thee is immers een van de belangrijkste planten in Traditionele Chinese Geneeskunde (TMC) en een medium waarmee eeuwenoude wijsheid, cultuur maar ook schoonheidsgeheimen worden doorgegeven. Niet alleen voor onze gezondheid, maar ook voor onze huid heeft thee verschillende voordelen. Het bevat verschillende antioxidanten, aminozuren, vitamines, …
Om supergeconcentreerde extracten te krijgen ontwikkelde Cosmetea een speciale methode, met lage temperatuur en hoge druk. Het geheim zit hem ook in de blend van het geconcentreerde theewater met een antioxidantencomplex (Astragalus Membranaceus, Punica Granolum, Vaccinium Membranaceus, Rhodiola Rosea, Calendula Officinalis, Morus Alba, Prunus Mume, Ribes Nigrum) dat de werkzaamheid maximaliseert.
Cosmetea gebruikt de beste theesoorten, die elk unieke eigenschappen voor elk huidtype en -behoefte. De Rosebud Tea lijn verheldert de huid, de gefermenteerde Puer thee werkt ontstekingswerend en antioxiderend (bevat 5 x meer vitamine C dan citroen!) en Zwarte thee voedt, versterkt de huidbarrière en laat de huid stralen.
Het prachtige design is geïnspireerd op de Gongdao theetas, die men al duizend jaar gebruikt in Koreaanse theerituelen. Elke lijn heeft een eigen kleurcode, afgestemd op het type thee.
#cosmetea #antioxidanten #thee-extracten #zwartethee #rozenthee #Puerthee #hydratatie #antiaging #stralendehuid #theecultuur