Qyo Qyo

Toont alle 5 resultaten

Qyo Qyo is een Koreaans cosmeticamerk dat natuurlijke verzorgingsproducten maakt op basis van mandarijntjes van Jeju Island. Deze vitaminebommetjes zijn een weldaad voor de huid!
1. Natuurlijke huidverzorging van Jeju Island
Qyo Qyo werkt met mandarijnschillen van het bijzondere eiland JEJU. Zijn ongerepte natuur bezorgde Jeju Island een plekje op de werelderfgoedlijst van Unesco. De mandarijntjes groeien er in de vruchtbare vulkanische grond en genieten van de zon, zuivere lucht en het natuurlijk bronwater van het eiland.
2. Jeju mandarijntjes, een mirakelingrediënt voor de huid
De schillen van de mandarijntjes bevatten een schat aan vitaminen, proteïnen en mineralen. Het gehalte vitamine C is maar liefst 4 x hoger dan de vrucht zelf! Dat biedt heel wat voordelen voor de huid:
-Hydratatie
-Verzachtende werking: de anti-ontstekings- en antimicrobiële eigenschappen verbeteren huidaandoeningen zoals acné en atopische dermatitis
-Een soepele huid dankzij het stimuleren van de collageenproductie
-Antioxidanten die de huid beschermen tegen veroudering
-Een heldere, egale teint door de melanineproductie af te remmen

3. Essentials voor een zuivere, gezonde huid
Qyo Qyo ontwikkelt enkel wat de huid nodig heeft om haar zuiver en stralend te maken. Het Tangerine Bright + Moist gamma is ideaal voor een vale, vlekkerige teint die een extra boost kan gebruiken.