Skip to main content

Retourneren, ruilen en klachten bij BE-OO-KAY

 

Je hebt het recht om de overeenkomst tussen BE-OO-KAY, zonder opgave van redenen, te herroepen gedurende veertien (14) dagen.
Deze herroepingstermijn begint te lopen op de dag na de ontvangst van het product door of namens jou.

Je brengt BE-OO-KAY op de hoogte van jouw beslissing via service@be-oo-kay.be en retourneert het aangegeven product binnen de veertien (14) dagen per post naar het BE-OO-KAY retouradres (Kemzekestraat 7, 9170 Sint-Gillis-Waas).

De eventuele retourkosten zijn op dat moment ten laste van jou.
BE-OO-KAY bevestigt de ontvangst van het geretourneerde product via e-mail.
BE-OO-KAY zal je de ontvangen bedragen voor het geretourneerde product terugbetalen indien het product zich in perfecte (nieuw)staat bevindt, in de originele verpakking alsook de retourkosten, tenzij niet werd geopteerd voor de standaard leveringswijze.

De terugbetaling zal verricht worden binnen de veertien dagen na de ontvangst van het geretourneerde product door middel van dezelfde betalingswijze die de klant heeft gebruikt bij de bestelling.

BE-OO-KAY is niet verplicht om een product terug te nemen, dat na de herroepingstermijn wordt geretourneerd, die worden teruggegeven zonder deze procedure te volgen, waarvan de verpakking werd geopend en/of die sporen van gebruik bevatten.
De beoordeling of een product dient te worden teruggenomen, gebeurt door BE-OO-KAY. Op aanvraag worden de redenen voor het niet terugnemen van een product verstrekt.

Voor alle details ivm leveringen, herroepingsrecht, garantie en conformiteit, klachtenregeling, overmacht en beperking van aansprakelijkheid verwijzen wij naar onze algemene verkoopsvoorwaarden die je op onze website kan terugvinden.

BE OO KAY nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwigheden, wedstrijden en tips & tricks? Schrijf je dan in op onze newsletter en ontvang een gratis verzorgingsmasker bij je eerste bestelling!